3

авг.

Настройте се за пророчески сънища ето така!

Чрез съня получаваме възможност да надникнем в миналото и бъдещето, да узнаем това, което е скрито от нас в часовете на бодърстване


Но за да стане наистина сънят източник на знания, а не просто отражение на преживяванията през деня, трябва да създадете около него особена, магическа аура.

Водата е символ на дълбините на подсъзнанието, защото тя никога не заспива и винаги е в движение. Ако вземайки топъл душ преди сън, запомните усещането на струящата се по тялото ви вода и си легнете с него, това ще стимулира пророческите сънища.

Вместо обичайната възглавница с пух изберете такава, напълнена с билки.Те ще ви избавят от умората и главоболието и ще разкрият способността ви към ясновидство.

Снабдете се с ръчно изработено одеяло. Не е трудно и да си го направите сами от малки парчета плат, както са го правели нашите прабаби. Добре е линиите на съединяването да се пресичат -това ще донесе щастие. А най-щастливо разположение е на изгряващо слънце. Одеялото от парчета символизира живота – колкото по-приятно е за очите, толкова по-добре ще повлияе на живота ви и толкова по-светли ще бъдат сънищата ви.

Създавайки магическа аура за съня, не трябва да забравяте, че той се нуждае от магическа защита

На никого не е приятно да се събуди облян в студена пот с викове за помощ или да бъде подложен в съня си на атаката на зли нощни сили. За да го избегнете, трябва да поставите в спалнята защитни предмети.

Можете да сложите под леглото си нож – той плаши злите духове.

До възглавницата е добре да окачите огледало – отблъсква отрицателната енергия.

Метла под леглото помага за създаването на защитно поле около спящия.

Листа от евкалипт под възглавницата прогонват злите духове, а освен това ще ви излекуват от хрема и кашлица.

Добрият сън ще помогне и да се справите с болестта. А за да е особено ефективно лекарството, предлагаме ви да „добавите” в съня следните съставки:

– тапа от вино под матрака лекува от болки в гърба;

– за страдащите от различни колики и неразположения – магнит в постелята, особено във формата на подкова;

– ако не можете да заспите, опитайте старинния метод – обърнете чехлите си, които стоят до леглото, с подметката нагоре-това действие символизира прехода в различно състояние.

Ако ви измъчват кошмари, поставете до леглото си сито. Отверстията в него ще разпиляват излишната енергия, която ви въздейства отрицателно и предизвиква лошите сънища.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts