14

авг.

Мода за мъже: В стила на 90-те

Модата от 90-те пак идва с гръм и трясък. Най-после е позволено мъжете да носят деним от шава до пети, без да звучат старомодно


Съчетайте прави и нарочно избелени дънки с яке в същата цветова гама. Ако искате да сте съвсем модни, не се колебайте да си купите нарочно накъсани дънки.

Колкото и натрапчиво да изглеждат, хавайските ризи стават неизменен елемент от модния мъжки гардероб това лято. Затова сложете широка памучна дреха на цветя, плодове или пейзажи. За да не пресолявате манджата, я комбинирайте с класически тъмнй дънки или със семпъл бял или бежов панталон.

Независимо дали са с къси, средни или дълги крачоли, гащеризоните са задължителни през лято 2018. Ако имате стройна фигура, ги комбинирайте с тениска. В случай че сте закръглени, наметнете над тях разкопчана риза.

Сещате ли се за лъскавите сатенени якета, с които пееха повечето разбивачи на женски сърца от момчешките групи от 90-те? И те се завръщат, при това – с още по-спортно излъчване. Могат да бъдат решени във всички цветове на дъгата.

Пак може да носите чанти от кожа и помазан текстил, които приличат на торби. Затварят се чрез пристягане с дълго въже в горната част.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts