4

юли

Кои са взривоопасните двойки на зодиака?

Началниците и колегите, роднините на съпруга и съпругата, дори собствените родители, за съжаление, не се избират


Следователно неизменно настъпват сблъсъци на характери, прехвърчат искри. Но ако познавате принципите на подобни зодиакални конфликти, можете предварително да се подготвите. И така, да разгледаме двойките, които се смятат за огнеопасни.

ОВЕН И СКОРПИОН

Отслабете контрола. Педантичният Скорпион подозира Овена във всички мислими и немислими грехове и постоянно го контролира. Двойката може да се задържи на повърхността единствено благодарение на силата на общата й планета – Марс. За целта нейната мощ трябва да бъде насочена навън: намерете общ враг и следете за действията му.

ТЕЛЕЦ И СТРЕЛЕЦ

Хедонист и идеалист. Мудният и стабилен Телец дразни целеустремения Стрелец. Телецът живее със земните радости, а на Стрелеца му дайте безпределни далечини. Тук е нужна съвместна работа: деветият знак в Зодиака да намали пламъка на страстите си, а Бикът поне малко да се забърза.

БЛИЗНАЦИ И КОЗИРОГ

Бъди благодарен. На строгия, праволинеен и не особено енергичен Козирог му е интересно всичко ново, с което го даряват контактните и активни Близнаци. Но с времето суетенето и претенциите на този перпетуум мобиле започват да уморяват. И тогава Козирогът трябва да си спомни миналите заслуги на партньора си, да прояви търпение и благодарност.

РАК И ВОДОЛЕЙ

Мъдростта на очакването. Домошар и спокоен, Ракът мечтае за семейство и деца, докато креативният и свободолюбив Водолей търси нови пътища за реализация на личността си. Ако Ракът не му пречи в това и го остави да търси творческото си начало, като му обещае да го чака с вкусен обяд и топла постеля, Водолеят, след като се наскита, непременно ще се върне в домашното огнище – да отпочине от наситеното си всекидневие.

ЛЪВ И РИБИ

Не променя нищо! Що за съюз е това: мощният и блестящ Лъв и меланхоличните Риби? Лъвът се нуждае от безкрайно внимание към царствената си персона, на което Рибите са напълно неспособни. Лъвът има нужда от обожание, и публика в офиса или в любящото семейство. Да престане да очаква поклонение от Рибите, е единственият начин тази двойка да избегне конфликтите.

ДЕВА И ОВЕН

Направи пауза. Взривоопасна и ярка двойка, където зашеметяващите фойерверки в началото буквално омагьосват Девата, оцветявайки живота й в багри, чувства и емоции. Но когато се насити, Девата започва да търси покой и има нужда от период на затишие, за да може след това да издържи още едно бясно и неудържимо веселие в широкия смисъл на думата.

ВЕЗНИ И ТЕЛЕЦ

Практичността не е порок. За естетите Везни любовта е интересна като предмет на изкуството. А Телецът е прекалено практичен за подобни „високи“ отношения. Затова, ако Везните не се вписват в „икономическите“ му планове, настъпва трагедия. Изходът е един: Везните трябва да се понапрегнат и да си спомнят, че „парите не миришат“ и „трябва да се яде“. Затова е добре да се научат на практичност и прагматизъм.

СКОРПИОН И БЛИЗНАЦИ

Мълчанието е злато. Ефирните и суперконтактни Близнаци никога няма да разберат болезнената преданост на Скорпиона. И ако меркурианецът смята своите „забежки“ по другия пол, приятелски отношения и други работни контакти за незначителен флирт или обикновена вежливост, то за Скорпиона всеки поглед встрани от партньора се превръща във вселенска трагедия. Не разказвайте всичко на отровния ревнивец. Усвойте тайните на конспирологията и няма да имате проблеми.

СТРЕЛЕЦ И РАК

Усмирете пламъка. За главния пътешественик в Зодиака – Стрелеца, са гарантирани конфликтите с отмъстителния лунатик Рак, когото домашните дела интересуват повече от чужди страни и цивилизации. За да избегне отмъщението му, добродушният пътешественик трябва да разреди странстванията си с виртуални пътешествия пред домашния компютър или телевизора в компанията на цялото семейство. Ако съюзът е делови, примирете се с това, че пред рискования договор с чужбина Ракът ще предпочете ниския, но стабилен доход от съседната фирма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts