17

ное.

Как се прави амулет от кварц?

Подходящ е най-вече за млади момичета и жени


Можете самостоятелно да си направите амулет от ивичестия кварц, който помага в любовта и усилва женската привлекателност. За тази цел е най-добре да намерите медальон от кварц със златисти рутилови ивици. Той е най-красивият и ценен, наричат го Косите на Венера. Колкото по-голям е камъкът, толкова е по-силен. Помнете, че не трябва да е обкован в метал, допуска се само малка примка, където да се прокара шнурчето.

Камъкът трябва да се зареди. За целта в течение на едно денонощие на всеки час по 10 – 15 минути вземайте ивичестия кварц в дясната си ръка, сложете го в центъра на дланта си (мястото на вашата жизнена сила) и стискайте в юмрук. През нощта го бинтовайте към дланта си. Когато преминат 24 часа зареждане, поставете амулета отново в центъра на дясната си длан и му обяснете за какво е предназначен: да ви дарява любов, щастие в личния живот, защита и привлекателност. След това му дайте име по ваш вкус, но не го казвайте на никого! В края на ритуала нанесете вашите инициали на обратната страна на камъка с игла или карфица (чисто символично).

Носете амулета на кожено, ленено или памучно шнурче, само не и на метална верижка. От време на време трябва да му позволявате да си отпочине – например да го сваляте нощем за някой друг ден. Ако камъкът се пропука, отчупи се парче от него или падне от шнурчето, това е знак, че амулетът е изживял времето си и трябва да си направите нов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts