30

юни

Как да умножите парите без да се изгърбвате от работа?

Ясно е, че парите никога не са много

Но когато човек постоянно мисли затова как повече да печели, вероятно материалното му положение ще е далеч от желаното. Възможно е и да затъне във финансови проблеми. За да промени кардинално ситуацията, трябва да установи истинските причини за неуспехите, да се научи да разбира езика на парите, да чете знаците, чрез които те му подсказват за необходимостта от определени промени.

ОТ КОГО БЯГАТ ПАРИТЕ?

Финансовите трудности никога не възникват ей така, изведнъж. Те обикновено са следствие от различни грешки. Следователно трябва да се анализира миналият опит, да се разбере къде сте сгрешили, взели сте неправилно решение, пропуснали сте нещо. При това невинаги грешките са пряко свързани с парите (например човекът е взел кредит в неблагоприятно време или неправилно е оценил възможностите си, или е вложил пари в губещ бизнес и т.н.). Може би в даден момент сте проявили душевна оскъдица и сега се налага да плащате за нея с банкноти. Или изначално се отнасяте неправилно към парите, като ги смятате за самоцел или – обратното – за „презрян метал”. Независимо всичко се постарайте да изясните къде сте допуснали грешка, и по възможност да я поправите.

Причината за рязкото влошаване на материалната ситуация може да се окаже и магическо въздействие отвън. Съществуват различни негативни програми, влияещи на благосъстоянието: финансови уроки, които не позволяват на човека да натрупа богатство, независимо какви усилия полага; затваряне на финансовия канал, което може не само да доведе жертвата до нищета, но и да разруши здравето, семейството, отношенията с близките…

НЕБЛАГОПРИЯТНО „НАСЛЕДСТВО“

Понякога хората не могат да преуспеят поради това, че някой от прадците им е пострадал заради своето имущество. Например бил е обезземлен, одържавена е собствеността му, станал е жертва на грабители. В подобни ситуации енергията на рода „опазва” потомците от „опасните” пари и материални блага. Случва се, че в минал живот човекът не се е отнасял грижливо към парите, поради което се е формирал т.нар. кармичен възел, който не му позволява да забогатее в новото си въплъщение.

Затова преди всичко трябва да се направи професионална диагностика. Биоенерготерапевтът ще снеме и унищожи негативната програма, ще премахне родовите увреждания или ще отслаби кармичния възел, като възстанови вашата енергетика и постави защита. А при необходимост ще зареди за вас персонален амулет за привличане на пари. Когато става дума за биоенергийни увреждания, друг изход от ситуацията просто не съществува.

ПРОСТИ ПРАВИЛА

Ако се изясни, че не е налице негативно въздействие, вие сами ще можете да се справите с трудностите във финансовата сфера. За целта е необходимо да спазвате няколко правила.

Не говорете за парите с презрение. Изказвания като „Плащат ми стотинки” или „Работя за стотинки” поставят преграда пред паричния поток. Всичко, което ви е изпратено от съдбата, трябва да се уважава и цени. А ако парите не ви стигат, кажете следното: „Благодаря, че имам тази работа, но трябва да печеля повече, защото… (посочвате конкретна причина: трябва да издържате семейство, да плащате образованието на децата, да осигурите почивка на любимия човек, да се сдобиете със собствен дом и т.н.)”. Много е важно да обосновете за какво именно са ви нужни повече средства. Мирозданието реагира само на конкретни желания и молби.

Отстоявайте финансовите си интереси. Когато лесно се отказвате от това, което имате, Мирозданието си прави извода, че то изобщо не ви е нужно. Например сте решили да участвате в съдебно дело за жилището си, но не полагате усилия да докажете правото си за наследство. И ситуацията с вашата недвижимост може да се влоши. Ако пък сте приели присърце това дело, макар и да не спечелите в съда, Мирозданието си „взема бележка”: тук е нужно ново жилище! И тутакси се появяват допълнителни доходи и възможност да се сдобиете с желания дом.

Учете се да създавате мислеформи. Паричната енергия се движи от долу нагоре и за подобряване на материалното положение е полезно да визуализирате дърво с мощна коренова система, силен ствол и гъста корона (именно в тази последователност). Ако всеки ден си представяте и задържате в съзнанието си този образ – грижите се за дървото, помагате му да расте, то ще събуди финансовата енергия и вашият паричен поток постепенно ще укрепне и ще се засили.

Следвайте тези прости съвети и ще направите първата стъпка по пътя към процъфтяването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts