14

юли

Как да разблокирате възможностите на вашата интуиция?

Познато ли ви е това състояние? Ако е така, значи сте изпитали определен опит, свързано вашата интуиция

Интуицията е мощната форма на интелекта. Затова и възможностите й са огромни! Реалната интуиция често може да бъде описана като потискаща. Защото това е една от най-силните емоции, които човек може да почувства. Вслушването в интуицията може да доведе до правилния път и да ви отклони от неправилния.

Според учени интуицията е висша форма на интелект. Те я описват като парче информация, която не може да бъде обработена достатъчно бързо от съзнанието ни. Това поражда условия, които водят до усещането за дежавю, за вътрешен глас.

Ако искате напълно да разблокирате способностите на своята интуиция, препоръчваме ви тези стъпки.

Медитирайте

Медитацията е способ да се потопите в спокойно и отпуснато, макар и будно
състояние. По този начин се включвате към своето духовно „аз” и прекъсвате връзката с физическата си форма, с физическата си обвивка. Съсредоточете
се върху дишането си, върху това, което ви заобикаля.

Живейте в настоящия момент

Често сме обсебени от неща, които са без значение. Обсебени сме от това какво ще се случи с нас в бъдеще, или от това, което отдавна е отминало. И двете състояния са разрушителни и непродуктивни, така че живейте с настоящия момент.

Използвайте чувствата си

За да развивате интуицията си, правете проверки на реалността. Наблюдавайте околните, чувствайте аромати, опитвайте вкусове, докосвайте всичко това ще ви даде много повече, отколкото си мислите.

Доверявайте се на вътрешния глас

Ако искате да развивате интуицията си, винаги се доверявайте на вътрешния си глас. Независимо дали става дума за вземането на някакво решение, или за преодоляването на сериозни проблеми, ако се доверявате на вътрешния си глас, това ще е един от най-ярките признаци, че развивате своята интуиция.

Следвайте духовния си водач

Духовните водачи винаги се стараят да ви показват правилния път. Те ви изпращат знаци, ако сте на прав път. В крайна сметка ще ви доведат до него дори ида сте изпаднали в заблуда.

Бъдете внимателни

Винаги помнете своята реалност и осъзнавайте своята реалност. Това ще ви позволи да направите разлика между физическия и духовния свят.

Почувствайте излъчващата енергия

Когато се съсредоточите върху своята интуиция, ще получавате все повече и повече енергия. Ще почувствате сякаш плувате или сте разтърсени от вибрации. Колкото повече се фокусирате върху това състояние, толкова по-приятни подсказки ще ви дава вашата интуиция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts