30

ян.

Какъв е идеалният любовник?

Колко е писано от психолозите и мъдреците за идеалната връзка между мъж и жена. Но доверието, честността и взаимното разбирателство са само 50% от успеха на двойката.

Каквото и да си приказваме, интимният живот е от голямо значение, особено за мъжете. Представителите на по-силния пол често се оплакват от жените, че не ги задоволяват или, че се занемаряват в ежедневието. Но тук се появява логически въпрос – самите те дали са добри любовници?

Джакомо Казанова казва: „Да не можеш да приласкаеш жена е по-лошо от това да не можеш да пишеш“. Редакторите на „Так Просто“ решиха да разберат кой е, добър любовник, според жените.

Качествата на добрия любовник:

Щастливата и удовлетворена жена винаги изпъква в тълпата с блясъка в очите си и добрите отзиви за своя мъж. А неудовлетворената възприема интимните отношения като тягост и „семеен дълг“. Никаква радост, но с годините се примирява. Но често проблемът не е в жените, а в егоизма и безхаберието на любовника й.

любовник
Можете да засипвате жена си с подаръци, но ако леглото ви прилича повече на чифт спарени чехли, тогава такъв съюз няма да издържи. За жената всичко това се е превърнало в рутина, поради което и мъжът няма да бъде доволен в края на краищата. Не можете само да получавате, трябва и двамата да са добре.

любовник

Идеалният любовник никога не забравя за изкусната прелюдия. За жената предварителните ласки дори са по-важни от самия полов акт. Затова, за да се получат нещата в леглото, трябва да усвоите всички техники на целуване и да се научите да усещате жената физически и да разбирате нейната психология.


Няма нужда да налагате експериментите си, да бързате с жената, за да удовлетворите своите потребности. Никакво насилие и принуда! Добрият любовник сам забелязва какви ласки се харесват на момичето и какво да се опитва да избегне. В допълнение, благодарение на прелюдията, може да бъде чудесно да се разнообрази интимният живот.


Главната задача на интимния партньор е да създаде на жената най-комфортни условия в леглото. Той успява да предугади желанията й и да изучава предпочитанията й. Не е нужно да я пита за тях в процеса на акта, тъй като жените са създадени така, че им е неудобно да казват такива неща директно.

Така че добрият любовник – това е предимно този, който е добре и с главата, и с потенцията. Той винаги мисли за двамата. Иначе просто няма смисъл. И, разбира се, той е внимателен, грижлив и интересен мъж, на когото може да се разчита в живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts