10

дек.

Какво е проклятие и наистина ли променя човешките съдби?

Това понятие съществува от зората на човешката цивилизация и плаши дори нашите съвременници от високотехнологичния XXI век


Проклятието представлява особено негативно послание, най-често в словесна форма. То е изпълнено с отрицателна енергия и е адресирано към определен човек. Могат да бъдат прокълнати и вещи – тогава те носят вреда, дори и смърт, на собствениците си. Зловещото е, че въпросният заряд отрицателна енергия човек може да изпрати дори несъзнателно – просто като изпитва силни негативни емоции по отношение на друг човек.

Загадката на проклятието интригува и учените. Направени са множество експерименти с цел да се изследва феноменът. Като обект се използват семена и кълнове на растения -пшеница. Става ясно, че растенията са силно чувствителни към това, което им се говори. Ако въздействието се извършва с негативни думи, семената губят способност за покълване. А генетичният им апарат се разрушава, сякаш върху него е упражнено въздействие със силна доза радиация. На положителните думи растенията реагират диаметрално противоположно – активизират се, укрепват и стават по-устойчиви на заболявания.

Резултатът от това изследване поразява специалистите и ги принуждава да се отнесат по-сериозно към темата. Експериментът показва, че всички легенди за изцеление чрез слово
са реални. Историите, в които се разказва как хора, надарени с особена сила, могат да излекуват пациента само с думи, са потвърдени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts