20

юли

Индонезийка изчезва и се появява на същото място след седем години

Тя се оказва жива и е облечена в същите дрехи, в които е видяна за последен път, съобщава местното издание Dudung Pret


В началото на 2017 г. 52-годишната Нининг Сунарсих е на почивка недалеч от град Сукабуми на остров Ява. Очевидци твърдят, че тя е отнесена от плажа от гигантска вълна. Жената крещи за помощ, но никой не се решава да влезе в бурните води. Спасителите дълго време не успяват да открият Сунарсих.

Седмица по-късно в района на Сукабуми е открито неизвестно тяло, но експертизата показва, че това не е изчезналата жена. След още няколко седмици безуспешни търсения местните власти прекратяват спасителната операция и обявяват Сунарсих за мъртва.

Семейството отказва да признае факта на
смъртта на Сунарсих. Според разказите на чичо й в края на юни той сънува, че тя очаква роднините си на един от плажовете недалеч от мястото, където изчезва преди година и половина. Когато сънят се повтаря няколко пъти, той разказва на семейството и на 30 юни всички отиват на плажа. Но търсенията не се увенчават с успех. На следващата сутрин обаче роднините се връщат на мястото, където изчезва Сунарсих, и я откриват в безсъзнание. Тя е облечена в същите дрехи, както когато я виждат за последно.

Откарват я в болница. Лекарите отбелязват плачевното състояние на индонезийката, но уверяват, че скоро тя ще се възстанови.

Ръководителят на спасителната служба на град Сукабуми – Аулия Солиханто, потвърждава пред информационния портал CNN Indonesia достоверността на случая. В момента инцидентът се разследва. Но е напълно вероятно обстоятелствата да бъдат изяснени едва след като спасената жена е в състояние да разговаря.

Comment (1)

  • Читател 06.07.2021 Reply

    Има грешка в текста. Жената се появява на същия плаж след 18 месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts