жени дават съвети

27

фев.

Зрели жени дават съвети: ето как да накараш мъжете да тичат след теб

Всяка жена, независимо от възрастта, иска да бъде желана и да привлича погледите на мъжете. Именно това позволява на жените да се чувстват красиви, повишава самооценката и укрепва увереността в себе си. А също така й се иска да й обърне внимание достоен мъж, с когото може да се построи връзка. Зрелите жени дават съвети, които са много ценни

Но как да се направи това? Очевидно трябва да се попита опитна жена, която е щастлива в брака.

Зрели жени дават съвети: Как да привлечете достоен мъж?

жени дават съвети

1. Бъди красива
Ще кажеш, че това е банално. Но работата не е във външната красота, каквато не всеки има. Има съвсем невзрачни девойки, които са преследвани от мъжете. Красотата трябва да бъде вътрешна. Трябва да откриеш в себе си най-красивото и да го превърнеш в свое предимство. Мъжете обичат тези жени, в които има нещо особено.

жени дават съвети
2. Отличавай се от другите
Това е продължение на предишния съвет. Нужно е да можете да се представяте. И тук няма универсален съвет за всички, просто помисли кои са най-добрите ти качества, в кое са твоите плюсове и минуси. Когато ги разбереш, подчертай своите достойнства и скрий недостатъците. Това се касае както за външността, така и за характера.

жени дават съвети

3. Усмихвай се
Топлата и искрена усмивка е способна да върши истински чудеса. Когато жената се усмихва, тя е способна да очарова всеки мъж.

жени дават съвети

4. Работи над себе си
Те искаш да очароваш подходящия мъж, а това означава сама да се пригодиш. Трябва не само да изглеждаш добре. За мъжа е важно, когато жената може да поддържа разговор. Най-често мъжете не се женят за ослепителни красавици, а за обикновени жени, с които имат какво да си кажат. Развивайте се и винаги учете нещо ново.

5. Поддържай се
Не става въпрос да харчите огромни суми за скъпоструващи процедури. Въпросът е да се грижиш за себе си и тялото си. Повече от всичко мъжете ценят естествената красота. Трябва да се следи кожата да бъде поддържана, дрехите спретнати, а прическата да е в ред. Именно тези детайли правят жената елегантна.

6. Не бъди арогантна
Никой не обича всезнайковците. Не трябва да доказваш на мъжете, че си по-умна и, че знаеш всичко на света. В крайна сметка не е необходимо да се прави това направо. Умей да слушаш и да поддържаш разговор без надменност. Понякога е по-добре да смириш гордостта си.


7. Не давай вид, че мъжът не ти е необходим
Ще се съгласиш, че едва ли един мъж ще бъде привлечен от жена, която явно му показва, че не се нуждае от мъж. Понякога е добре да показваш на мъжа, че той е важен за теб, че правиш някои неща за него, че той даже е незаменим. Това подкупва мъжете.


8. Бъди грижовна
Мъжете като котките много обичат грижата и ласките. Мнозина може да не се съгласят, но грижовната жена, която готви добре и може да изглади ризата, може да покори сърцето на мъжа. И това не означава, че жената трябва да бъде домошарка – просто грижовна и внимателна.

9. Дръж се на положение
Колкото и да ти се иска да впечатлиш мъжа, никога не губи лицето си. Знай си цената и я отстоявай. Ако видиш, че мъgът не те цени и не проявява дължимата грижа и уважение, то той не е твоят мъж. Както казва героинята от сериала „Анатомия на страстта“: „Помни, че слънцето си ти, а не той.“


10. Покани го на чаша кафе
Този прийом е стар като света. Ако човекът ти харесва, просто го покани на чаша кафе. Като завържете разговор, имаш шанса да го очароваш. Чашата кафе е станала началото на не едно семейство.

Съветите са пределно прости и да ги следваш не е кой знае колко трудно. И те действително работят! Към всичко казано може да се добави още нещо: каквото и да се случва, винаги трябва да останеш себе си. Ако това е твоят мъж, той ще те обикне такава, каквато си.

Так Просто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts