15

юли

За жени: Чуете ли тези фрази, по-добре си тръгнете!

Психологията на мъжете в отношенията с жените се отличава от женската, това е очевиден факт. Затова и представителките на нежния пол понякога много трудно успяват да разберат намеренията на своите избраници.

Понякога мъжете изведнъж охлаждат към тази, която само до неотдавна са наричали любима и единствена. Защо се случва така? В някои от случаите с времето се изпаряват чувствата, които в началото не са били достатъчно силни. В други – от конфликтите с жената, мъжът натрупва много негативи, които в един момент започват да превъзхождат позитивите.

Любовните отношения на мъжете и жените

Да осъзнаеш, че вече не си интересна на мъжа си, е крайно неприятно. Но по-добре да разбереш това по-рано, отколкото да живееш дълго в заблуждение.

Фрази, които издават чувствата на мъжете

1. „Днес ще закъснея.“
Ако тези думи започнат да звучат често, това означава, че прекарва повече в време с някой друг, който му е по-интересен, отколкото си ти. Това не е непременно любовница. Вариантите са – приятели, лични увлечения. Във всеки случай, него го „задържа“ нещо, което той не може или не иска да сподели с теб.

2. „Трябва да си вземем малка почивка.“
Той се съмнява в своя избор, нужно му е да остане сам, за да разбере ще му липсваш ли. Той или е уморен от напрежението в отношенията ви и иска да ги преустанови с надеждата за това, че времето ще помогне и на двамата да се освободят.

3. „Виж Катя, (Таня, Ина).“
Обичащият мъж няма да сравнява жена си с никоя. Този, който сравнява, подсъзнателно търси по-добра. А сравненията намекват за това, че тази, която има, не го устройва.

4. „Сам ще реша какво да правя.“
Това не означава, че мъжът иска да бъде самостоятелен, както тази фраза би казал подрастващ. Това означава, че той не се интересува особено от твоето мнение и иска да подчертае своята автономност.

5. „Не ме интересува какво мислиш.“

Открито заявяване на това, че той повече не се съобразява с твоето мнение. Възможно е той вече да не те уважава и като човек. От мъж, който говори такива неща, трябва да се бяга.

Смисълът на отношенията между мъжа и жената се губи, когато от тях изчезне доверието. Затова е по-добре да се говори искрено за съществуващите проблеми. Това може да помогне да се изгладят нещата.

Так Просто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts