Защо елитарни организации са унищожили древните знания от „прокълнатите книги”?

Оказва се, че през цялата история на човечеството елитарни организации са унищожавали древни знания, написани в „прокълнати книги”

Те са водени от страха, че дори откъси от текстовете могат да шокират съвременните учени


Египетската „Книга на Тот“ е съхранявана от жреците и е оставена от бога с глава на ибис, който създава писмеността и съхранява знанията на небесните владетели върху златни пластини. Някога тя е преписана от атлантите, след което ръкописът се появява на папируси, а аналогът му безследно изчезва. Копията са унищожени от служителите на храмовете и от Инквизицията. Но дори оцелелите по чудо фрагменти описват тайните на властта над различни светове, след което учат на възкресение мъртвите и на въздействие върху човека от разстояние. Там голямо внимание се отделя на техниката на владеене на тялото, която позволява на несъвършени да се превърнат в истински творци, а с помощта на огледала да се видят вътрешните грехове и да се изчисти съзнанието. Днес няколко страници от артефакта се съхраняват в библиотеката в Александрия.

Трудът на абат Тритемий е посветен на окултните науки, а самият той отбелязва, че изучавайки „Стеганография”, човек може да предаде волята си на всекиго – дори на затворен в тъмница. Той прави множество открития в сферата на телепатията и хипнозата. Средновековните експерти са толкова изплашени от съдържанието на книгата, че го заставят никога да не я публикува. Ръкописът е изгорен през 1616 г., а краткият текст се намира в Берлинския музей.

Британският учен Джон Ди, който открива Гринуичкия меридиан, става свидетел на появата на същество, обвито в светлина. То му оставя черно огледало, като подчертава, че с негова помощ човек може да види паралелни светове и да общува с духове. Ди записва беседите си с извънземните представители, но част от трудовете му са откраднати. За щастие, са запазени достатъчно ръкописи на енохийски език, кьдето математическите формулировки изпреварват нивото на епохата, в която са създадени.

Гостите от други светове разказват, че нашата планета не е напълно кръгла, тъй като е създадена от сфери, намиращи се в друго измерение. Между тях има точки, позволяващи да се влезе в други светове, а най-големият проход се намира в Гренландия. Затова британецът нееднократно моли кралицата да завоюва острова, за да получи достъп до тази тайна. Предметът и досега се пази в Лондонския музей, но не работи,. А до него са записите на диалозите с незримите посланици.

Александрийската библиотека е основана от атинския владетел Деметрий Фалерски, написал много научни трудове, сред които са и първите описания на НЛО. В нея са събрани около 700 000 безценни книги, в които се пазят всички тайни на Мирозданието.

Вавилонският астроном Берое разказва за контакти с пришълци, подобни на риби, които предават знанията си на земляните. Жрецът Манетон разкрива тайните на своите събратя, а финикиецът Мокус разработва теорията на атома. Там има сведения за направата на скъпоценни метали, издирвани впоследствие от алхимиците. Но след пожара част от наследството на Александрийската библиотека вероятно се е озовдро в ръцете на тайно правителство.

Станислав де Гуайта създава ръкописи, посветени на проблемите на черната магия. Но потомците му ги унищожават през 1897 г. заради заплаха от смърт. Мусолини в края на войната заповядва да бъдат изгорени 80 000 труда на научното общество на Неапол, сред които и работи на Леонардо да Винчи. Учените все още не могат да преведат Манускрипта на Войнич, който пази своите тайни. А каменната книга с йероглифи край Беломорск съдържа сведения за истинското начало на Вселената.

Гласувай за публикацията!

256 гласа
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Депресията и болестта на Алцхаймер са свързани, казват невролози

Учени ще възкресяват спомените на мъртви хора