22

сеп.

Вижте какво животно сте според зодиака на индианците!

Датата на нашето раждане определя целия ни живот. Няма нищо ново тук. Но се оказва, че в допълнение към познатите ни зодиакални хороскопи има и индиански такъв. Местните американци вярват, че всеки човек в живота си е свързан с определено животно, което му дава свръхестествена сила.

Можете да определите вашето животно по рождение. Това са 12-те животни от индианския хороскоп и ето как те засягат характера на човек.

Тотемно животно по дата на раждане

1. Видра (20.01-18.02)
Хората, които са родени под знака на видрата, са много търпеливи, упорити и дисциплинирани. Техните таланти винаги са съчетани с амбиции и са трудолюбиви служители. Те мразят неуважението и лукавите хора, защото самите те са много лоялни.
Техният щастлив ден е вторник, а числото е 19. Късметлийския цвят е лилав, така че е важно да го добавите към интериора и гардероба.

2. Вълк (19.02-20.03)
Тези хора са много независими и искат да бъдат сами, въпреки че сами са семейни типове. Те просто се нуждаят от лично пространство за размисъл. Те са честни и щедри. Винаги се стремят към успех, но не прибягват до трикове и измами. Не могат да понасят арогантността и мошеничеството при другите хора.

За техен добър ден се счита четвъртък, а щастливото число е 3. Късмет носи червеният цвят.

3. Сокол (21.03-19.04)
Ключовите особености на характера на хората, които са придружени от духа на сокола, са решимост, сила на волята и остроумие. Оживлението на ума им е завладяващо. Те са много трудолюбиви и енергични. Лесно е да вземете няколко случая наведнъж и да доведете всичко до края. Мразят мудни и мързеливи хора.

За щастие числото е 21, а денят е петък. Черният цвят носи добър късмет.

4. Бобър (20.04-20.05)
Под защитата на бобъра хората са нежни, приятелски и доброжелателни. Те обичат топлата среща и оценяват комуникацията с близките си. Те могат да симпатизират и да помагат безплатно. Мразят грубите хора и тези, които зависят от виртуалния свят, защото ценят комуникацията на живо. Между тях интровертите са рядкост.

Благоприятният ден за тях е понеделник, а късметът носи номер 18. Щастливият цвят е сив.

5. Елен (21.05-20.06)
Основните характеристики: жизненост, мобилност и бдителност. Това са много рискови хора. Те са решителни и смели. Често достигат големи височини в кариерата, в крайна сметка са свикнали да действат бързо. Малко по-бързо. При общ език с тях няма как да попаднете на завистливи и презрителни хора, както и лъжци.

Техен щастлив ден е вторник, а с номер 11 има много добри моменти. Успеха привлича бяло.

6. Кълвач (21.06-21.07)
Хората, които са водени от кълвач в живота, са много внимателни и имат добра интуиция. Те имат отлични аналитични умения и са добри психолози. Тези хора са много целенасочени и упорити. Те обичат да бъдат в светлината на прожекторите, но никога не оставят външни хора в техния вътрешен свят. Те не признават неуважение към личността си и лъжата.

Късметлийски ден е неделя. Успех носи номер 29. Струва си да се обърне внимание на цвета на бордо и всички нюанси на червено.

7. Сьомга (22.07-21.08)
Родени в този период, хората винаги са в крак с времето и имат деликатен вкус. Те са творчески, умни и хитри. Те могат да постигнат висоти в бизнеса и политиката, защото лесно могат да намерят език с други хора и могат да повлияят на мислите им. Те не обичат реда по принцип и световните проблеми.

Техен благоприятен ден е петък, а късмет носи числото 6. За да привлекат щастие, трябва да се заобиколят с тюркоазен цвят.

8. Мечка (22.08-21.09)
Сред силните страни на тези хора може да се определи яснота и смелост. Те са страстни, жестоки и много самолюбиви. Те работят усилено, но също така и са много мързеливи. За тях няма златна среда. Доста придирчиви и взискателни към останалите.

Най-добрите решения се вземат в понеделник. Щастливия номер е 23. Щастливият цвят е оранжев.

9. Врана (22.09-22.10)
Враната е знак на хората със силно чувство за хумор, острота на ума и постоянство. Те са много честни и разбират другите с половин дума. Достатъчно щедри, но не и разточителни. Те винаги се опитват да печелят повече и да внасят всичко в къщата. Те няма да намерят общ език с хора, които обичат драмите и дребнавостите. Също така мразят, когато към тях се поставят високи изисквания.

Най-благоприятният ден е събота. Числото на късмета е 14. Най-подходящият цвят е синьо и всичките му нюанси.

10. Змия (23.10-22.11)
Мъдростта, решителността и страстта са това, което змията дава на хората, родени под нейната защита. Всяка стъпка е много внимателна, въпреки че те действат много бързо. Те са достатъчно мобилни и се приспособяват лесно към новите обстоятелства. Те мразят неприличните и груби хора.

Един добър ден за нови постижения е сряда, а числото е 9. Най-подходящият цвят е зелен.

11. Сова (23.11-21.12)
Совите са много тайнствени и са много очарователни. Тези хора са амбициозни и силни. Винаги мислят много, преди да вземат важно решение. Малко бавно. Те мразят клюките и никога не участват в различни интриги. Много семейни и пестеливи.

Успех привлича кафявия цвят. Благоприятният ден е петък, а числото е 17.

12. Гъска (22.12-19.01)
Загрижени, нежни и спокойни натури. Много семейни. Те имат високи интелектуални способности. Те са благи, но обикновено рядко се отварят за хората, а най-добрите им приятели са роднини. Не търпят груби и мързеливи хора.

Щастлив ден е неделя. Късмет носи номер 12, най-подходящият цвят е жълт.

goose dressed up in tuxedo adjusting his tie bow, anthropomorphic illustration, fashion animals

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts