4

фев.

Ангелът-пазител помага в дните на духовен растеж

По тази логика във всеки месец от годината има дни на духовен растеж, които съвпадат с това число


Тогава хората по-лесно решават своите проблеми, защото им помага техният ангел пазител…

Числото на житейския път на човека -това е цялата дата на раждането му, сведена чрез събиране до едноцифрено число. Например 1.01.1999 г. =1+1+1+9+9+9 = 30 = 3 + 0 = 3. Това е числото на житейския път в дадения пример. По същия начин се изчислява и числото на който и да е ден от месеца. И когато то съвпадне с числото на житейския път, това показва деня за духовен растеж.

В тези дни се усилват предварително обозначените тенденции в живота на всеки от нас. Много зависи и от това какво конкретно е записано в наталната карта на човека. Например, ако според нея той се отнася към хората, които бързо реализират своите желания, за него дните на духовен растеж ще са много ярки.

Препоръчва се в дните на духовен растеж да обръщаме внимание на всички знаци, които могат да ни подскажат как да постъпим. Някой може да открие отговора на въпрос, който го измъчва отдавна, в интернет, друг – в книга или в случаен надпис на витрина. Смята се, че в тези дни вашият канал с „вашата карта” е максимално разкрит.

В тези дни не трябва да мислим за нищо лошо, защото Вселената може да реши, че за нас това е нормално, и да ни изпрати точно онова, за което мислим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts